Andrea Hazes treedt op bij Picknick in het park in Barendrecht 25-09-2021

Tijdens dit evenement treden er diversen artiesten op oa Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like bekend van TV. Zet vast in je agenda

Park Buitenoord

Kaarten aan de deur te koop.

Toegang: € 5,00 euro

Andrea Hazes is DE look-a-like van André Hazes! Deze imitator zet een geweldige act neer door nummers van André Hazes te playbacken.  Wat de act ook nog eens uniek maakt, is dat de act gedaan wordt door een vrouw!
Andrea Hazes is al bekend door heel Nederland. Zo was ze uitgenodigd voor Life & Cooking, had ze een item bij Shownieuws en is ze te zien geweest in de show van Paul de Leeuw. Met haar repertoire aan Hazes hits komt iedere avond weer helemaal terug in de Hazes-sfeer. Ten slotte ook nog eens een Meet & Greet met haar en met Andrea Hazes  op de foto!

Ik krijg veel vragen over testbeleid , qr code aantonen. Wij weten nog niet wat de regels zijn in september dus wij kunnen u nog niet vertellen wat het beleid wordt. We hopen eigenlijk dat tegen die tijd de 1,5 meter regel weg is en het testbeleid.

 

Ik kreeg gisteren van de organisatie te horen dat de entree € 5,00 euro wordt ivm nu al tegenvallende extra kosten ivm corona.

Voor meer info kijk eens op: https://www.picknickintpark.com/partners/partners-barendrecht-2021/

 

Datum

25 sep 2021
Expired!

Tijd

All Day

Eén reactie

  1. toos.duivenvoorden 2 juli 2021 om 07:14- Antwoorden

    Fantastische vertolking van André Hazes,de enige echte Look alle,

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant